Bezpieczne płatności online
Wróć do Narzędzia ręczne
Darmowa dostawa od 250 zł
Dostawa w 24h
Dotacje
Odroczone płatności
4,9/5 na Opineo
Wróć do Narzędzia ręczne
Bezpieczne płatności online
Darmowa dostawa
U Ciebie za 2-3 dni
U Ciebie za 2-3 dni
U Ciebie za 2-3 dni
U Ciebie za 2-3 dni
U Ciebie za 2-3 dni
U Ciebie za 11-14 dni
U Ciebie za 11-14 dni
U Ciebie za 11-14 dni
U Ciebie za 11-14 dni
U Ciebie za 11-14 dni
U Ciebie za 11-14 dni
U Ciebie za 11-14 dni
U Ciebie za 11-14 dni
U Ciebie za 11-14 dni
U Ciebie za 11-14 dni
U Ciebie za 11-14 dni
U Ciebie za 11-14 dni
U Ciebie za 11-14 dni
Dostawa kurierem
30 dni na zwrot
Wiadra, kastry i pojemniki na zaprawy - bez nich praca na budowie byłaby niemożliwa. Idealnie sprawdzają się do przenoszenia oraz przygotowywania zapraw suchych i mokrych. Mogą pełnić także rolę zbiorników, pojemników, transporterów itp. Sprawdzą się również w ogrodzie (przy zbiorze warzyw i owoców, suchych liści itp.), na działce, a także w domu. Bez względu na to, czy prowadzisz firmę budowlaną czy też planujesz amatorski remont - bez wątpienia kastra przyda Ci się w wielu sytuacjach.
W wyborze pojemnika na zaprawę najważniejszymi kryteriami wyboru są: pojemność, materiał oraz cena. W przypadku ceny - nie warto przepłacać. Sposób użytkowania tego rodzaju pojemników sprawia, że pomimo nawet najlepszej jakości wykonania - z czasem ulegają uszkodzeniu. Stąd niekoniecznie warto przepłacać. W przypadku materiału - solidne kastry wykonane są z tworzyw sztucznych, wzmacnianych włóknem szklanym. Alternatywą dla plastiku jest guma - pojemniki z tego materiału są bardziej elastyczne, ale także trwalsze.
Istotna jest także pojemność - w przypadku rozrabiania dużych ilości zaprawy niewielki pojemnik na zaprawę będzie nieefektywny i niepotrzebnie spowolni pracę. Tutaj lepszym wyborem będzie większa kastra albo specjalne koryto.
Oprócz kastry murarskiej lub pojemnika na zaprawę na każdej budowie przyda się także solidne wiadro. Szeroki wybór tego rodzaju pojemników znajdziesz w naszym sklepie.
Powiązane kategorie: